Workshops VraagRaak

Het nieuwe programma VraagRaak 2022 heeft een divers aanbod aan workshops en cursussen waar uw cliënten-, verwantenraad of familievereniging gebruik van kan maken. Omdat fysiek ontmoeten nog niet altijd mogelijk is, bieden we ook digitale workshops aan.

Workshops worden minstens eenmaal per jaar centraal aangeboden. Ook kunnen de workshops op locatie gegeven worden. Dit geldt ook voor de cursussen die minstens twee maal per jaar centraal worden aangeboden.

Kijk in de agenda  voor een overzicht van de de ingeplande workshops:

  • op 23 februari van 11.00 tot 14.00 uur; digitale workshop- De nieuwe Wmcz (voor cliënten)
  • op 16 maart van 10.00 tot 12.00 uur; digitale workshop- De nieuwe Wmcz ( voor naasten)
  • op 13 april van 14.00 tot 16.00 uur; digitale workshop- Contact met de achterban
  • op 18 mei van 14.00 tot 16.00 uur; digtale workshop- Cliëntenraad en de Wet zorg en dwang

Het volledige programma VraagRaak 2022 is te lezen via deze link

We geven ook workshops en cursussen op maat over een onderwerp wat bij u speelt en we geven advies en ondersteuning. Heeft u vragen naar aanleiding van het programma 2022 of wilt u een workshop of cursus volgen? Mail naar vraagraak@kansplus.nl of bel met het Kennis- en adviescentrum van KansPlus/VraagRaak via 030-2363750 (van maandag t/m donderdag van 10.00 uur tot 13.00 uur).

Wij hopen dat u met het aanbod van VraagRaak uw rol in de (mede)zeggenschap nog beter kunt uitvoeren. Wij ontmoeten u graag in 2022.